Consiliu Profesoral cu tema "Proiecte europene ERASMUS+ în implementare și finalizate – Modele de bune practici, Feedback și activități curente"

Pentru Consiliul Profesoral din luna noiembrie 2019 a fost propusă ca temă, dezbaterea proiectelor Erasmus+ ale școlii finalizate sau aflate în implementare.
Activitățile au constat în :
- Prezentarea Raportului Final aprobat de către A.N.P.C.D.E.F.P., pentru Proiectul Erasmus+ KA1 "Better teacher for special needs children integration", a activităților implementate și a rezultatelor finale ale proiectului;
- Prezentarea și distribuirea mapelor oferite fiecărui participant, acestea cuprinzând pe lângă materiale de diseminare și ghidul de bune practici desprinse din proiect și seturi de cuburi cerate;
- Prezentarea lucrării "Profesori mai bune pentru integrarea copiilor cu c.e.s. - Metode de bune practici" - ISBN 978-973-0-30875-4
- Diseminarea și prezentarea activităților din cadrul fluxurilor al doilea - Varșovia, Polonia, al treilea - Târgoviște, România și al patrulea - Ferrol, Spania, din cadrul Proiectului Erasmis+ KA229 "FUTURE PARTNERSHIPS".
Activitățile s-au desfășurat într-un cadru atât informal, cât și interactiv - lucrativ, având ca fundament pe lângă împărtășirea a cât mai multor exemple pozitive desprinse din mobilitățile celor două proiecte, și creșterea "stării de bine" în cadrul colectivului.
Un gând de mulțumire, transmitem tuturor colegilor implicați, domnului inspector școlar pentru proiecte europene, prof. Stancu Valentin Irinel , dar și colegei noastre Corina Clara Tudor , care a fost inițiatoarea acestui proiect cu mai mulți ani în urmă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aplicația multimedia Kahoot! - Fluxul 2

FLUXUL 3 al Proiectului Erasmus+ KA1 - Articol publicat în Revista electronică „EDICT – Revista educației”

APEL INSTITUȚIONAL - FLUX 3

Articol publicat în Revista "Graiul Dâmboviței” - Curs Fluxul 1 - "Special Needs - Children"

CURSUL "Group Dynamics and Social Skills in the Classroom" - Italia 25.02.2018- 03.03.2018